Historie med steamer

Med mere end 30 års erfaring fra beklædningsbranchen får du en professionel og omhyggelig vejledning hos Nordtex.

Siden den spæde start har vi forhandlet de unikke steamere fra det verdensomspændte Propress - og for 8 år siden kom de mindre steamere fra Nordsteam ind i vort sortiment, således at vi udover de store kunder også kan servicere mindre butikker, skræddere... - og private forbrugere.

Kært barn har mange navne, så derfor bliver en steamer i Danmark kaldt navne som: tøjdamper, damper, dampapparat, dampstryger, mobilt dampstrygejern, presser, pressemaskine eller bare strygejern. Der er kun et engelsk ord for denne type apparat og det er steamer.

En steamer gør arbejdet med at glatte beklædning nemmere og hurtigere, og har været kendt og brugt i udlandet i mange år. I Skandinavien har erhvervslivet brugt steameren i en årevis og nu har private også fået øjnene op for dette produkts fordele, for at gøre hverdagen lidt sjovere og nemmere med strygning.

Tøj, gardiner og møbelstoffer

Ud over brugen til beklædning har steameren store fordele i hjemmet, hvor den er god til glatning af gardiner, puder, møbelstoffer samt opfriskning af tæpper. Den er meget anvendelig til dampning/steaming af sengetøj og børns legedyr hvor den dræber støvmider. Har man husdyr er steameren meget velegnet til at fjerne lugtgener og hår fra møbler og tæpper.

En steamer er ikke noget rensningsapparat, men ved at materialerne bliver behandlet med damp vil de fleste lugtgener og mange former for pletter forsvinde.

Vi ser frem til også at kunne levere en steamer til dig!

please wait...